Πρέβεζα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από ισχυρή έκρηξη σε συσκευαστήριο ψαριών


Τραγικό συμβάν την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από  ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε συσκευαστήριο ψαριών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η έκρηξη πιθανόν προκλήθηκε από μπουκάλα προπανίου.

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε πριν από μια ώρα σε επιχείρηση στην περιοχή του Καναλλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS οι νεκροί είναι ένας 39χρονος από χωριό της Πρέβεζας και ένας 40χρονος αλλοδαπός.

Ένας ακόμα άντρας τραυματίστηκε ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Καναλλακίου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη φέρεται να προκλήθηκε από φιάλη πιθανότατα οξυγόνου ή αερίου την ώρα που οι άτυχοι άντρες εκτελούσαν εργασίες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το epiruspost, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και κατά την διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης.

Από τις εργασίες αυτές και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες προκλήθηκε έκρηξη. Οι δύο εργαζόμενοι βαριά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Η έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα είναι σε εξέλιξη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!