
Ποιόν «καρφώνει» η Μιμή Ντενίση; «Ποτέ δεν εγκατέλειψα το κοινό, όπως άλλοι που είχαν μεγάλο “ρεύμα”»
Η Μιμή Ντενίση μας έχει συνηθίσει σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, οπότε αυτό συνέβη και στην τελευταία της συνέντευξη, στην οποία αφήνει αιχμές για συναδέλφους της που εγκατέλειψαν το κοινό αν και είχαν μεγάλο «ρεύμα».
«Το ότι το κοινό με ακολουθεί πιστά είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου στα 36 χρόνια που είμαι στον χώρο. Αυτή η συγκινητική αγάπη του κοινού που είναι στο πλάι μου είναι ο πλούτος μου», λέει, στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη, η ηθοποιός και συνεχίζει: «ξέρεις, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις μια τόσο ισχυρή σχέση τόσα χρόνια. Ο κόσμος θέλει να του αποδεικνύεις ότι τον σκέφτεσαι και ότι ανεβάζεις κάθε φορά τον πήχυ, χωρίς να επαναπαύεσαι. Αν τον κοροϊδέψεις ή τον προδώσεις, σε τιμωρεί. Είναι ακριβοδίκαιος. Σου γυρίζει την πλάτη και το βλέπεις ότι συμβαίνει γύρω μας-ας μην ονοματίσουμε κάποιους. Τους κορόιδεψες, έπαιξες πολιτικά ή άλλα παιχνίδια στην πλάτη τους; Πήγες να τους παραπλανήσεις; Όσο κι αν σε αγάπησαν, θα σου γυρίσουν την πλάτη τους επιδεικτικά».
Όπως συμπληρώνει, «δεν μου έχει συμβεί αυτό και είμαι ευγνώμων. Ποτέ δεν με εγκατέλειψε το κοινό, όπως άλλους που είχαν μεγάλο “ρεύμα”-κάποιοι από αυτούς έριξαν και πυρά θυμάμαι…».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένο, η Μιμή απαντά «προχωράω μπροστά! Αυτό να κρατήσεις. Δεν έχω χρόνο για χάσιμο, ξέρεις», με το μυαλό εύκολα να πηγαίνει στον Λάκη Λαζόπουλο και την μεταξύ τους πολυετή κόντρα.