Η χθεσινή δοκιμασία στο MasterChef δυσκόλεψε πολύ τους υποψηφίους και το αποτέλεσμα έβγαλε εκτός σπιτιού τον Χαράλαμπο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ασημίνα, η Σπυριδούλα, η Ιωάννα και ο Χαράλαμπος που κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα Brownie, με την παρασκευή του «κρεμέ» να τους «καίει», τα πιάτα τους να έχουν αστοχίες και τους κριτές να αναρωτιούνται αν πρέπει να βγάλουν από τον διαγωνισμό περισσότερους από έναν υποψηφίους.

Η πρώτη, ωστόσο, υποψήφια που επέστρεψε σπίτι ήταν η Ασημίνα. Ακολούθησαν η Σπυριδούλα και η Ιωάννα.

Ωστόσο, ήταν η επιστροφή της Ασημίνας που μπήκε πρώτη στο σπίτι που έκανε τους συμπαίκτες της να τη χαρακτηρίσουν “terminator”, δηλαδή, «εξολοθρευτή»- ένας χαρακτηρισμός ανήκε στον Levis Kodhimaj, που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του νέου MasterChef, που προβλήθηκε το 2017.

Η Ασημίνα, όπως ανέφερε η Άλκηστις, έχει πάει σε δοκιμασία αποχώρησης 5 φορές, ενώ μέχρι τώρα το ρεκόρ κρατούσε η ίδια, με 4. Βεβαίως, καμία δεν έχει πλησιάσει το ρεκόρ του Levis που είχε φτάσει σε διαδικασία αποχώρησης και είχε νικήσει 7 φορές!

Η στιγμή που οι κριτές ανακοινώνουν στην Ασημίνα επιστρέφει σπίτι:

Όσο για τον …original εξολοθρευτή, τον Levis, εργάζεται στο εστιατόριο που είναι chef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο σεφ τον είχε πάρει στην ομάδα του από τότε που τελείωσε το πρώτο MasterChef.

 

 

View this post on Instagram

 

Οι ικανότητες μαθαίνονται..Ο χαρακτήρας όχι. #cooking #chefslife #chefstalk #photoshoot #photography #photooftheday #foodphotography ?click by : @parikarra @pk.film_

A post shared by Levis Kodhimaj Official (@leviskod) on