Ποια πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» ντύνεται νύφη;


Η Έλλη Τρίγγου, a.k.a. Ασημίνα, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», ντύνεται νύφη για τις ανάγκες του φετινού Yes I Do Catwalk by ghd. Με το χαρακτηριστικό της χαμόγελο βρέθηκε στο κατάστημα της Max Mara και σαν πραγματική bride-to-be αναζήτησε το ιδανικό νυφικό για τη μεγάλη βραδιά. Προς μεγάλη μας έκπληξη, η πασίγνωστη ηθοποιός δοκίμασε ένα χρωματιστό νυφικό με έναν ώμο, σε ονειρική παστέλ μπλε απόχρωση, πάντα προσαρμοσμένο στον signature μινιμαλισμό των Max Mara νυφικών. Μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία οι πιέτες στο επάνω μέρος του νυφικού- απόδειξη του εξαιρετικού tailoring της Max Mara- και το statement λουλούδι στον έναν ώμο. Το bridal look της Έλλης Τρίγγου ολοκληρώθηκε με μια διακριτική μεταλλική στέκα με τρία άνθη, που λειτούργησε ως κόσμημα και απογείωσε τον ρομαντισμό του outfit. Θα είναι αυτό το νυφικό που θα τη δούμε στο Yes I Do Catwalk by ghd; (Από εμάς είναι ναι!).

Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, 60 celebrities της ελληνικής showbiz θα φέρουν on stage το glamour μιας iconic εποχής, φορώντας τις τελευταίες συλλογές διακεκριμένων σχεδιαστών υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια. Κορυφαίοι επαγγελματίες θα επιμεληθούν την εικόνα τους, ενώ χορηγοί και συντελεστές θα ταξιδέψουν το κοινό πίσω στα roaring ’20s! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Yes I Do Catwalk by ghd θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά του Make–A–Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!

13 κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών ενώνουν τις δυνάμεις τους με 60 καταξιωμένους Έλληνες celebrities που θα περπατήσουν στη σκηνή του θεάτρου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια, του σκηνοθέτη κορυφαίων παραγωγών του ΑΝΤ1, όπως το «Your Face Sounds Familiar», το «Final Four», το «Still Standing» και το «Ρουκ Ζουκ», ενώ παράλληλα στη σκηνή θα παρουσιαστούν acts όπως aerial shows και θεατρικές χορογραφίες που θα μεταφέρουν τους θεατές στην εποχή των ’20s.

Ανάμεσα στους celebrities που θα απολαύσετε φέτος είναι η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, η Έλλη Τρίγγου, η Νατάσσα Μποφίλιου σε μία εμφάνιση-έκπληξη, η Έλενα Χριστοπούλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η Νικολέττα Ράλλη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Πέννυ Αγοραστού, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Ιωάννα Μπέλλα, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Αναστασία Παντούση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πολλοί ακόμα.

Date: 11/02/2020

Time: 21:00

Stay in touch… Μη χάσετε τα αποκλειστικά στιγμιότυπα από τα fittings των Ελλήνων celebrities που θα περπατήσουν στο Yes I Do Catwalk by ghd στα highlights του Yes I Do στο Instagram!»

Follow our hashtag #YesIDoCatwalkbyghd for more…

Mεγάλος Χορηγός: ghd | good hair day

Beloved partner: Moët & Chandon

The amazing sponsors: System Professional, OPI, Sephora, Dior, Cosmetic Derma Medicine, Once Upon A Shoe, eesoμe, Lifelikes, Confetti Crispo, Miele, Miele WetCare

The Yes I Do Partners: Party Mobile Services, Exo Catering, Defingou Events, I Wish Chic Events

The post Ποια πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» ντύνεται νύφη; appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!