photo credit -people

Η ηθοποιός Sarah Paulson πρωταγωνιστεί στην ταινία Ocean’s 8 και μιλά στο People για κάθε «Tελευταία φορά που…»

Έπιασες τον εαυτό σου να είναι προληπτικός

Ένα μικρό πουλάκι πέταξε μέσα σε ένα σπίτι στο οποίο ετοιμαζόμουν να μετακομίσω. To googlαρα, νομίζοντας πως είναι ένας καλός οιωνός. Όμως δεν ήταν! Άρχισα να ψάχνω παντού να βρω και μια καλή ερμηνεία γιατί διαφορετικά δεν θα πήγαινα με τίποτα να μείνω σε αυτό το σπίτι.

Έκανες ένα μικρό έγκλημα μόδας

Φορούσα ένα εκπληκτικό φόρεμα Marc Jacobs αλλά όταν άναψαν οι προβολείς στο event που ήμουν κάποιος μπορούσε να διακρίνει πως φορούσα μαύρο στρινγκ. Πλέον βγάζω πάντα και μια φωτογραφία με φλας για να δω αν διακρίνεται το εσώρουχο!

Ένιωσες να χάνεις τα λόγια σου μπροστά σε έναν σταρ

Η Emma Thompson κάθε φορά που τη βλέπω με κάνει να χάνω τα λόγια μου. Πέρασε δίπλα από το τραπέζι που καθόμουν στις Χρυσές Σφαίρες και κοίταξα να δω κάποιο σημάδι αναγνώρισης. Όμως, τίποτα. Ομολογώ πως προσπάθησα να αγγίξω την άκρη του φορέματός της απλά για μια επαφή!

Έπαιξες ένα παιχνίδι

Μόλις αγόρασα τη νέα έκδοση του Simon (ηλεκτρονικό παιχνίδι μνήμης). Νόμιζα πως είμαι πολύ καλή σε αυτό, αλλά έπαιξα ένα γύρο με την 6χρονη ανιψιά μου και έχασα!

Τραυματίστηκες

Μετά τα γυρίσματα του Ocean’s 8 πήγαμε με τη SandraBullock σε μια συγκέντρωση –και ομολογώ ήπια λίγη τεκίλα. Αρχίσαμε να κάνουμε βλακείες και κάποια στιγμή με γαργάλισε και εγώ τινάχτηκα και κάτι έγινε με τη μέση μου. Για μια εβδομάδα δεν μπορούσα καλά καλά να περπατήσω.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.