Ποια ηθοποιός μπαίνει στο «Κόκκινο Ποτάμι» και αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση Μίλτου και Ιφιγένειας


Τη Δήμητρα Σιγάλα την έχουμε γνωρίσει τόσο μέσα από θεατρικούς όσο και από τηλεοπτικούς ρόλους -έχει παίξει στις σειρές «Ο άντρας των Ονείρων μου», «Η λέξη που δεν λες», «Όρκος Σιωπής» κ.α. Στο Κόκκινο Ποτάμι εμφανίζεται για πρώτη φορά στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Η Δήμητρα Σιγάλα ερμηνεύει τον ρόλο της Ελένης Νικολαϊδη, θείας της Ιφιγένειας, καθώς είναι αδελφή του πατέρα της, γιατρού Μιχάλη Νικολαϊδη. Τα τελευταία χρόνια η θεία Ελένη ζει στο Παρίσι και η παρουσία της εκεί γίνεται η αφορμή να βρεθεί στην πόλη του Φωτός και η ανιψιά της.

Καλλιεργημένη, κομψή και κοσμοπολίτισσα, η Ελένη έχει πρόσβαση και διασυνδέσεις με την υψηλή κοινωνία στη Γαλλική πρωτεύουσα, ενώ στον κοινωνικό της κύκλο είναι και ο πολυπράγμων Μπαζίλ Ζαχάρωφ. Η θεία Ελένη είναι εκείνη στην οποία τα αποταθεί η Ιφιγένεια για συμβουλές και συμπαράσταση στα προβλήματα της σχέσης της με τον Μίλτο, ενώ οι συμβουλές της θείας της θα αποδειχθούν πολύτιμες.

The post Ποια ηθοποιός μπαίνει στο «Κόκκινο Ποτάμι» και αλλάζει τα δεδομένα στη σχέση Μίλτου και Ιφιγένειας appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!