Σημαντικές αποκαλύψεις έγιναν χθες στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 για όλα όσα θα δούμε στην επόμενη σεζόν από τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Ανάμεσα σε αυτές μάθαμε λεπτομέρειες για τη σειρά «Η μάχη δύο γυναικών», που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Όλες οι λεπτομέρειες για τη δραματική σειρά έγιναν γνωστές, με την υπόθεση να είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Μία γυναίκα που το παιδί της έχει αρρωστήσει, αναζητά δότη μυελού των οστών. Μία κοπέλα από τη δουλειά της βρέθηκε για να γίνει δότρια, όταν όμως χρειάστηκε μεταμόσχευση για δεύτερη φορά εκείνη δεν δέχτηκε λόγω… εγκυμοσύνης.

Στο trailer που προβλήθηκε κατά την παρουσίαση λοιπόν, είδαμε την Παναγιώτα Βλαντή να έχει τον πρωταγωνιστικό. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς όπως έκανε γνωστό ο Τζώρτζης Ποφάντης, δεν της το επέτρεψαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το ρόλο θα αναλάβει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως την Παναγιώτα Βλαντή πρόκειται να τη δούμε στη νέα σειρά του Epsilon και του Πάνου Κοκκινόπουλου, με τίτλο «Ου φονεύσεις»!

Το καστ του «Η μάχη δύο γυναικών» συμπληρώνουν ονόματα όπως η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Κώστας Καζανάς.