Η Σάσα Μπάστα για ακόμα μια φορά μας την… έσκασε. Η τραγουδίστρια η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουσαθάνα, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του karfitsa.gr και της Σπυριδούλας Τριάντου, η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθάνας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγες ημέρες πριν με ελάχιστους φίλους και συγγενείς. Στο πλευρό της Σάσας εκτός από την οικογένειά της ήταν και ο κολλητός της φίλος και pr manager Μάνος Κατσαμπούρης.

Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Μύκονο έλαμπαν από ευτυχία. Το ζευγάρι θα κάνει θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους μέσα στο 2019.

Η Σάσα εμφανίστηκε στο Δημαρχείο με ένα  deux-pieces με ανάγλυφες λεπτομέρειες σε nude απόχρωση και ψηλοτάκουνες over the knee λευκές μπότες.

Δείτε φωτογραφίες

Βέβαια εντύπωση μας έκανε ο γάμος του ζευγαριού γιατί η Σάσα Μπάστα στην τελευταία της συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά και ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές και τα ευχάριστα νέα στη ζωή της, αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη δυο γάμους, έναν «fake» στο Άμπου Ντάμπι και έναν κανονικό.

Πηγή φωτογραφιών: karfitsa