Η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη έχει γίνει talk of the town, τους τελευταίους μήνες. Κάθε εβδομάδα ένα ταξίδι τους, μια κοινή έξοδος ή κάποιο Instastories απασχολεί τον Τύπο με το αποκορύφωμα αυτή την εβδομάδα που δημοσίευμα γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού τους θέλει να παντρεύονται.

Στη σημερινή εκπομπή στο Πρω1νό, αναφέρθηκαν στο εν λόγω δημοσίευμα εξηγώντας πως άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ερωτευμένου ζευγαριού είπε πως ο γάμος θα γίνει μόλις περάσει ο ένας χρόνος από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη. «Τι λέτε ρε παιδιά; Πάτε καλά;», αναφώνησε η Φαίη Σκορδά με τις αντιδράσεις της υπόλοιπης ομάδας να ποικίλουν.

Βέβαια, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία – Ελένη, χθες το πρωί διέψευσε το ενδεχόμενο του γάμου, τουλάχιστον για τους προσεχείς μήνες, δείχνοντας και την ενόχλησή της.

Παρά ταύτα, ο Νίκος Κοκλώνης με ένα βίντεο στο Instagram του δήλωσε πως όχι μόνο θα γίνει ο γάμος αλλά θα είναι και κουμπάρος. Το παράξενο όμως είναι πως μετά από λίγη ώρα αυτό το βίντεο εξαφανίστηκε δημιουργώντας ερωτηματικά.

Κι ενώ όλοι είχαν αμφιβολίες για το αν ισχύει το δημοσίευμα, ο Άρης Καβατζίκης «πέταξε τη βόμβα» που συμπλήρωσε το ρεπορτάζ. «Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αν υπάρξει είτε τελετή είτε μυστήριο είτε ότι άλλο επιλέξουν οι άνθρωποι, αυτό θα γίνει το Σεπτεμβρίο», ανέφερε δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο σάλο στην ομάδα της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο