Πάντρεψε πολύ καλή της φίλη η Ευαγγελία Αραβανή το περασμένο Σαββατοκύριακο και η χαρά και η συγκίνησή της ήταν έκδηλες. Η παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, όπως θα δείτε και στις αναρτήσεις της, φόρεσε ένα ροζ κροπ τοπ και μια μίντι φούστα, ίδιου χρώματος, σε ίσια γραμμή, από τη συλλογή της Υβόννη Μπόσνιακ. Το σέξι σύνολο συνδύασε με ψηλά πέδιλα σε ένα σπασμένο ροζ,

Η Ευαγγελία το απόγευμα της Κυριακής ανήρτησε φωτογραφίες από το νυφικό, τη νύφη αλλά και την ίδια να κρατάει τη… νυφική ανθοδέσμη!

Και θα σκεφτείτε σιγά… ήταν πίσω από τη νύφη και την έπιασε. Αν παρατηρήσετε όμως καλά το πλάνο από το Insastory που ανήρτησε η Ευαγγελία, με το πέταγμα της ανθοδέσμης ούτε διακρίνεται πίσω από τη νύφη ούτε φαίνεται να είναι εκείνη που την πιάνει. Λίγη ώρα μετά όμως η παρουσιάστρια έβαλε μια φωτογραφία που κρατούσε την ανθοδέσμη και έγραψε «τελικά την πήρα εγώ».

Να θυμίσουμε πως η παράδοση λέει πως όποια ανύπαντρη κοπέλα πιάσει την ανθοδέσμη της νύφης θα είναι η επόμενη που θα παντρευτεί. Αν συνυπολογίσουμε και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ευαγγελλία Αραβανή και τον Νίκο Οιοκονομόπουλο να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας… δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε γρήγορα ο γάμος και καλούς απογόνους!