Παναγιώτα Βλαντή: Έχω υποστεί παρενόχληση από τον ηθοποιό που κατήγγειλαν οι Μπότση – Λάμπρη


Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε στο Πρωινό και μιλώντας για το  #metoo αποκάλυψε ότι σε ηλικία 23 ετών υπέστη κακοποίηση από τον άνθρωπο που κατήγγειλε η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση, βίωσα σεξουαλική παρενόχληση… υπό τη μορφή της ακρόασης. Έφυγα. Σοκαρίστηκα στην αρχή. Επειδή σου ζητούν στη δουλειά μας αυτοσχεδιασμούς και λες ok. Από όλες αυτές τις κυρίες την γλίτωσα πιο ελαφρά. Το είχα πει σε συναδέλφους μου και το έλεγα και σε κορίτσια. Κυκλοφορούσε στον χώρο, είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Πρωινό, ενώ έπειτα τόνισε: 

«Πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε γενικώς. Εμένα με αγχώνει μη δούμε μετά από κάποια χρόνια ξανά στα πράγματα κάποιον από αυτούς που κατηγορούνται. Ο χώρος μας ξεχνάει. Για βιασμούς εγώ δεν ήξερα. Ήξερα για περίεργες συμπεριφορές, ήταν γνωστό για κάποια άτομα. Για κάποια άτομα δεν ήξερα για βιασμό, σοκαρίστηκα πραγματικά. Κακή συμπεριφορά και λεκτική συμπεριφορά ήξερα αλλά όχι να φτάνει σε σημείο βιασμού». 

«Έχω μιλήσει με πάρα πολλές γυναίκες που έχουν υποστεί και βιασμό, είναι ραγισμένες ψυχές. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Αυτές οι κοπέλες έχουν δυσκολευτεί πάρα πολύ να ορθοποδήσουν στη ζωή τους, κι αν έχουν ορθοποδήσει. Γι’ αυτό και θυμώνω πάρα πολύ όταν ακούω το “γιατί τώρα;”, ειδικά όταν προέρχεται κι από γυναίκα. Το θεωρώ ανήθικο», υποστήριξε η ηθοποιός.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!