Πήλιο: Οικογενειακό δράμα πίσω από τη μήνυση που έκαναν γονείς στο παιδί τους


Τον ίδιο τους τον γιο έφθασαν να καταγγείλουν και να μηνύσουν γονείς, μετά επίθεση που δέχθηκαν από το σπλάχνο τους χθες τα ξημερώματα (16-07-2018) στο Πήλιο. Ο 20χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και συχνά να ξεσπά στους γονείς του, που δεν είναι η πρώτη φορά που περνούν το κατώφλι της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια από το Ανήλιο ζει τον δικό της «Γολγοθά». Ο 20χρονος φαίνεται πως είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο και έκτοτε έχει αναπτύξει επιθετική συμπεριφορά στο σπίτι. Ποτέ βέβαια δεν είχε φθάσει στο σημείο να χτυπήσει τους γονείς του.

Για την επιθετική συμπεριφορά του 20χρονου, ο οποίος μάλιστα διέκοψε και το σχολείο, οι γονείς έχουν ζητήσει τρεις φορές εισαγγελική διαταγή για ακούσια νοσηλεία. Πρόσφατα μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε νοσηλευτεί για διάστημα πέντε ημερών.

Χθες τα ξημερώματα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, οι τόνοι ανέβηκαν και ο 20χρονος έφθασε να χειροδικήσει εναντίον των γονιών του, του 51χρονου πατέρα του και της 46χρονης μητέρας του. Οι γονείς του 20χρονου κατήγγειλαν χθες το πρωί το συμβάν στην Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του γιου τους. Ο 20χρονος συνελήφθη και σήμερα πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βόλου.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!