Πέτρος Ιακωβίδης – «Αχ Καρδούλα Μου» Backstage από το video της νέας του επιτυχίας


Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι έτοιμος να μας βάλει για ακόμα μία φορά στον μοναδικό μουσικό του κόσμο, μέσα από το νέο του τραγούδι «Αχ Καρδούλα Μου», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records και θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video.

Το «Αχ Καρδούλα Μου», σε μουσική και στίχους του ίδιου του Πέτρου Ιακωβίδη, είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή κι αισθαντική ερμηνεία του.

Το τραγούδι θα μεταφερθεί στις οθόνες μας μέσα από ένα ιδιαίτερης αισθητικής video. Τα γυρίσματα κράτησαν δύο ημέρες και έγιναν σε δύο μοναδικής ομορφιάς τοποθεσίες στον Διόνυσο και στη Λίμνη Μαραθώνα, με σκηνοθέτες τους Steven Airth και Spiro Kapsili.

Δίνοντας για ακόμα μία φορά τον καλύτερό του εαυτό, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, πρωταγωνιστεί σ’ ένα αέρινο και ρομαντικό κινηματογραφικό αποτέλεσμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα τον δούμε να παίζει κιθάρα πάνω σε μία σχεδία και πιάνο στα κατάλευκα λατομεία, αλλά και πλαισιωμένο από μουσικούς με βιολιά και βιολοντσέλο.

Το «Αχ Καρδούλα Μου», με το οποίο ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών, θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 24 Μαρτίου, ενώ το music video θα δημοσιευτεί στο YouTube τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

 


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!