Υλικά

1 πακέτο πένες
Αλάτι
Μισό κιλό τυρί φέτα
Για την κρέμα
1,5 λίτρο γάλα
4 αβγά
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Προαιρετικά Τριμμένο μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια, αφού πρώτα ρίξουμε αλάτι. Τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε στην κατσαρόλα λίγο βούτυρο και ανακατεύουμε.

Παίρνουμε ένα πυρέξ, το βουτυρώνουμε και ρίχνουμε μέσα τις πένες και το τριμμένο τυρί φέτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ethnos.gr