Πέθανε από κορονοϊό ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών από επιπλοκές του κορονοϊού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης άφησε την Πέμπτη ο επιχειρηματίας Χρήστος Τσιόλιας. Ήταν συνιδρυτής της Oxford Company, η οποία ιδρύθηκε το 1991 και έκανε τα πρώτα της βήματα στον Βόλο. Σήμερα έχει παρουσία με 53 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η Oxford Company επικεντρώθηκε από το ξεκίνημά της στο πουκάμισο. Η αφοσίωσή της στο ένδυμα αυτό, το οποίο θεωρείται το “δεύτερο δέρμα” του άνδρα, της παρείχε μεγάλη εξειδίκευση. Το όνομα Oxford Company, προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα “Oxford”, το οποίο ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες, λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος της οποίας ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Το συγκινητικό “αντίο” της συζύγου του

Συντετριμμένη από τον θάνατο του Χρήστο Τσιόλια, είναι η σύζυγός του Έφη Παπαγιώτα, η οποία ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό τους λογαριασμό και τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα:

“Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας”, είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!