Πάτρα, κύκλωμα παιδικής πορνείας: Στον ανακριτή η μητέρα των ανήλικων 2 κοριτσιών


Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα Πέμπτη ο 32χρονος Πακιστανός και ο  54χρονος Έλληνας που συνελήφθησαν στα Ψηλαλώνια και κατηγορούνται για αποπλάνηση παιδιών, παιδική πορνογραφία και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις αλλά και η μητέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών.

Η επιχείρηση της αστυνομίας που έγινε και κατέληξε στις τρεις συλλήψεις, ξεκίνησε από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, όπως αναφέρει το The Best. Ο Πακιστανός πήγε πρώτα το 12χρονο κοριτσάκι στην παιδική χαρά και μετά κάθισε μαζί της σε ένα παγκάκι και τη θώπευε. Ο 54χρονος φέρεται να καθόταν σε άλλο παγκάκι με τη 17χρονη και να είχε απλώσει τα χέρια του πάνω της. Ο 54χρονος Πατρινός έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές για σοβαρά αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας .Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι απλά αγκάλιασε τη 17χρονη.

Εκτός από τους δύο άνδρες συνελήφθη και η μητέρα των κοριτσιών, η οποία φέρεται να τα εκδίδει σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Προς το παρόν κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Το 12χρονο κορίτσι βρίσκεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και η 17χρονη στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Επίσης τα κορίτσια έχουν έναν 15χρονο αδελφό, ο οποίος βρίσκεται σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης από την αστυνομία. Βρίσκεται δηλαδή στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και φιλοξενείται, μέχρι να κριθεί αν θα απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον.

Η αστυνομία ερευνά και άλλες παρόμοιες υποθέσεις με παιδική πορνεία, καθώς ως γνωστόν το φαινόμενο δεν περιορίζεται στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!