Πάτρα: Η οικιακή βοηθός ξάφριζε το κομπόδεμα – Έλειπαν 20.000 ευρώ


Οι γέροντες την εμπιστεύτηκαν και την έβαλαν στο σπίτι τους στην Πάτρα για να κάνει τις οικιακές εργασίες, όμως εκείνη δεν αρκέστηκε στο μεροκάματό της και ξάφριζε συστηματικά το ζευγάρι των ηλικιωμένων, ώσπου την έκανε τσακωτή η κάμερα ασφαλείας!

Η 63χρονη Πατρινή προσελήφθη ως οικιακή βοηθός από τον 95χρονο και την 85χρονη σύζυγό του, που δεν είχαν λόγο να μην τη θεωρούν έμπιστη. Οσο εκείνη καθάριζε το σπίτι, όμως, κατάφερε να εντοπίσει πού έκρυβαν τις οικονομίες τους οι ηλικιωμένοι. Το κομπόδεμα των γερόντων βρισκόταν στην ντουλάπα του υπνοδωματίου και, όποτε καθάριζε εκείνη εκεί, δεν παρέλειπε να βάζει στην τσέπη και λίγα από τα χρήματα!

Ελειπαν 20.000 ευρώ

Ομως, κάποια στιγμή οι ηλικιωμένοι αποφάσισαν να μετρήσουν τα χρήματά τους και διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι είχαν έλλειμμα 20.000 ευρώ!

Αμέσως ενημέρωσαν έναν συγγενή τους, ο οποίος εγκατέστησε μια κάμερα κλειστού κυκλώματος για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, μια και οι υποψίες έπεσαν από την πρώτη στιγμή πάνω στην οικιακή βοηθό με το αγγελικό πρόσωπο, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο που έμπαινε στο σπίτι τους και ήξερε πολύ καλά τα κατατόπια.

Την ημέρα που αποκαλύφθηκε η δράση της, η 63χρονη μπήκε, όπως κάθε φορά, στην κρεβατοκάμαρα για να ξεσκονίσει και μάλιστα καταγράφηκε να αντιλαμβάνεται την κάμερα και να την ξηλώνει, νομίζοντας ότι θα τη γλιτώσει.

Ομως, όταν τελείωσε τις δουλειές, την περίμεναν έξω από το σπίτι οι αστυνομικοί, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν ενημερωθεί για την περίπτωσή της. Οταν έκαναν έρευνα στην τσάντα της, βρήκαν την ξηλωμένη κάμερα, αλλά και πολλές αποδείξεις από πρακτορείο του ΟΠΑΠ με κέρδη που ξεπερνούν τα 3.500 ευρώ!

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!