
Πάνος Αργιανίδης: Το τηλεφώνημα στον Τσάνγκ μετά την αποχώρησή του από το Survivor και το νέο του επαγγελματικό βήμα!
Το Survivor έχει βάλει για τα καλά στις ζωές μας τους παίκτες που συμμετέχουν αλλά και συμμετείχαν στο reality του ΣΚΑΪ. Ένας εξ αυτών είναι και ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος έγινε γνωστός ως «Μάνατζερ ράγκμπι» και πλέον κάνει θραύση στο πέρασμά του!
Αυτή τη φορά βγήκε στον αέρα της εκπομπής LaBiri Biri με αφορμή τη διάλεξη που έδωσε πρόσφατα για το άθλημα που υπηρετεί. Ωστόσο φρόντισε να μιλήσει και για την αποχώρηση του καλού του φίλου, Ορέστη Τσάνγκ από το παιχνίδι.
«Δύο-τρία λεπτά πριν βγώ στον αέρα μιλήσαμε με τον Ορέστη στο τηλέφωνο. Είναι πολύ καλά. Άρχισε σιγά-σιγά και διαβάζει τα μηνύματα για ότι γίνεται εδώ στην Ελλάδα, οπότε έρχεται δυνατός. Θεωρώ ότι έρχεται σε μία πολύ καλή περίοδο που η διαφημιστική καμπάνια πάει καλά και υπάρχουν περιοδικά για να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητά του… », ανέφερε εκπλήσσοντας άπαντες στο πάνελ της εκπομπής.
Ωστόσο φρόντισε να αναφερθεί και στο νέο του επαγγελματικό project που διαφέρει σημαντικά από την ιδιότητά του ως μάνατζερ ράγκμπι! Όπως φαίνεται στις αναρτήσεις του στα social media, ο πρώην «Μαχητής» έφτιαξε δικό του καμπ προπόνησης, α λα Survivor.
Γίνε Μαχητής και κατέκτησε τη Κορυφή αυτό το Καλοκαίρι», είναι το μότο της διαφημιστικής αφίσας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και «διαφημίζει» ακόμα πως διδάσκει: «Μαχητικότητα, Σκέψη, Στρατηγική, Πάθος για τη Νίκη, Ομαδικότητα, Δυναμισμό»!
Δείτε την ανάρτησή του.
Γίνε Μαχητής και κατέκτησε τη Κορυφή αυτο το Καλοκαίρι !!! #survivorgr #Rugby_Stars #Fighters #summer