Ο Eminem συμπράττει με Ed Sheeran, P!nk, Alicia Keys κ.ά. στο «Revival» (tracklist)



Απίστευτες συναντήσεις επιφυλάσσει ο Eminem στο «Revival».

Ο Eminem φέρνει στην επιφάνεια τα μοναδικά τραγούδια και τις απίθανες συνεργασίες που περιέχει η νέα δισκογραφική δουλειά του.

Τέσσερα χρόνια μετά το «The Marshall Mathers LP 2», ο κορυφαίος ράπερ της τελευταίας εικοσαετίας επανέρχεται με το ένατο ολοκληρωμένο άλμπουμ της σταδιοδρομίας του, που θα κυκλοφορήσει από τις Aftermath Entertainment, Shady Records και Interscope Records / Universal Music στις 15 Δεκεμβρίου.

Έπειτα από το «Relapse» (2009) και το «Recovery» (2010), ο «Slim Shady» συμπληρώνει την τριλογία με το πολυαναμενόμενο «Revival». Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει ο Eminem είναι αρκετά απρόσμενες και η συνάντηση με την Beyoncé στο «Walk On Water», το πρώτο single από το άλμπουμ, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα.

Το «Revival» συγκεντρώνει 19 τραγούδια και ο Eminem προσκαλεί μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες, σε μουσικές συνευρέσεις που ενθουσιάζουν.

Ο Αμερικανός ράπερ θα συνεργαστεί με τον Ed Sheeran σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «River», με την Alicia Keys στο «Like Home» και με τους X Ambassadors στο «Bad Husband». Επιπλέον, θα συμπράξει με τη Skylar Grey, την Kehlani και τον Phresher.

Ύστερα από τις τρεις προηγούμενες συνεργασίες τους, στο «Won’t Back Down» (2010), στο «Here Comes The Weekend» (2012) και στο πρόσφατο «Revenge», ο Eminem και η P!nk θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους στο «Need Me», επεκτείνοντας μία υπέροχη συνύπαρξη.

Χρέη εκτελεστικών παραγωγών εκτελούν ο Eminem και ο Dr. Dre, ενώ συμβάλλουν οι στενοί συνεργάτες του Marshall Mathers, οι Rick Rubin, Skylar Grey και Mr. Porter.

Τα 19 τραγούδια του «Revival» και οι συνεργασίες:

1. «Walk On Water» ft. Beyoncé
2. «Believe»
3.»Chloraseptic» ft. Phresher
4. «Untouchable»
5. «River» ft. Ed Sheeran
6. «Remind Me» (Intro)
7. «Remind Me»
8. «Revival» (Interlude)
9. «Like Home» ft. Alicia Keys

10. «Bad Husband» ft. X Ambassadors
11. «Tragic Endings» ft. Skylar Grey
12. «Framed»
13. «Nowhere» ft. Kehlani
14. «Heat»
15. «Offended»
16. «Need Me» ft. P!nk
17. «In Your Head»
18. «Castle»
19. «Arose»

Διαβάστε ακόμα:
Eminem και Beyoncé συνεργάζονται στο «Walk On Water»

Eminem - Beyonce - Hit Channel


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!