Ο Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο – Τον Λιγνάδη δεν τον γνώρισα, ευτυχώς


Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Πηνελόπη Πιτσούλη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του. 

ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, δοτικός, στην ώρα του. Κάποιοι μου είχαν πει: Με τον Φιλιππίδη; Είναι κέρατο βερνικωμένο! Κι εγώ είδα το ακριβώς αντίθετο. Μου είχαν πει ότι είναι ένα ιδιότροπο πλάσμα και κακό. Δεν το είδα αυτό. Και όταν ξαφνικά βγήκαν όλα αυτά, είπε: Ο Χριστός και η Παναγία.Δεν δικαιολογώ κανέναν. Μια κυρία είπε κάποια στιγμή, είχε μια αδυναμία. Για τον εαυτό του, όχι για να επηρεάζει τους άλλους. Να το βγάζει επάνω του, όχι στους άλλους. Δεν το δέχομαι. Γιατί τα έκανε όλα αυτά και τι κενά αέρος είχε μέσα στο μυαλό του, στην ψυχή του και βγήκε αυτό το τερατούργημα. Είναι τερατώδη αυτά που άκουσα. Δεν το χωράει ο νους ενός ανθρώπου αυτό το πράγμα

Τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον γνώρισα ποτέ, ευτυχώς δεν έτυχε και δεν θα συμβεί και ποτέ.Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο. Δεν νομίζω ούτε να δουλέψει κανείς μαζί του, ούτε να βρει θέατρο να παίξει.Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ήταν και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ. Ένα περίεργο παιδί. Αν δώσεις το γήπεδο και τη μπάλα σε έναν άνθρωπο κάνει ό, τι θέλει και πάντα πιστεύει ότι οι γύρω του είναι υποδεέστεροι από αυτόν ».

 

Πηγή: TVNEA.COM

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!