Ο Σπύρος Μπιμπίλας γίνεται ο Γιάννης Λάτσης στον 5o κύκλο του The Crown – Τι αποκάλυψε


Οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν ψάχνανε εμένα συγκεκριμένα για να παίξω. Ήθελαν έναν Έλληνα ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Γιάννη Λάτση.

Έκαναν πάνω από είκοσι άτομα ακρόαση και διάλεξαν εμένα. Τα γυρίσματα ήταν αρκετά οργανωμένα και χλιδάτα. 

Λόγω του συμβολαίου που έχω, δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω πολλά πράγματα.

Είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου για τη συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο της σειράς The Crown του Netflix.

«Βρε, παιδιά μην είστε υπερβολικοί. Ένα guest θα κάνω. Το έχετε διογκώσει πάρα πολύ. Λόγω του συμβολαίου που έχω, δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω πολλά πράγματα. Ωστόσο, έχουν βγει φωτογραφίες από παπαράτσι που δείχνουν ότι τα γυρίσματα έχουν γίνει στη θαλαμηγό Christina» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ. Και συνέχισε: «Οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν ψάχνανε εμένα συγκεκριμένα για να παίξω. Ήθελαν έναν Έλληνα ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Γιάννη Λάτση. Έκαναν πάνω από είκοσι άτομα ακρόαση και διάλεξαν εμένα. Τα γυρίσματα ήταν αρκετά οργανωμένα και χλιδάτα. Ο κάθε ηθοποιός έχει το δικό του χώρο και βοηθούς, που δεν σε αφήνουν ούτε να δέσεις μόνος σου το κορδόνι από το παπούτσι σου, λιμουζίνες, ακριβά ξενοδοχεία και πρώτη θέση σε αεροπλάνα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε ήρωες».

Η πολυαναμενόμενη πέμπτη σεζόν του «The Crown» θα περιλαμβάνει το ταξίδι του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1991 στην Ιταλία, όπως αποκαλύπτεται από πρόσφατη φωτογραφία από τα γυρίσματα με τους ηθοποιούς που τους ενσαρκώνουν οι Ντόμινικ Γουέστ και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στη δραματική σειρά με θέμα τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκείνη τη χρονιά, το ζευγάρι έκανε ταξίδι με σκάφος με τους γιους του, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, λίγους μήνες προτού τερματιστεί ο γάμος τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Νταϊάνα ήταν δυστυχισμένη, αφού είχε ήδη μιλήσει για τις δυσκολίες στον γάμο της με τον βιογράφο Άντριου Μόρτον. Παρά τον διαλυμένο γάμο, η οικογένεια συγκεντρώθηκε στο γιοτ «Αλεξάντρα» του Κάρολου. Η Ντεμπίκι και ο Γουέστ υποδύονται το ζεύγος αυτή τη σεζόν και τα γυρίσματα γίνονται στο γιοτ «Χριστίνα Ο» στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Το «Χριστίνα Ο», αν και δεν είναι πραγματικό γιοτ της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει τη δική του πλούσια ιστορία – κάποτε ανήκε στους Τζάκι Κένεντι και Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Τίμοθι Σάμπορ 11 ετών και ο Τέντι Χόλεϊ 7 ετών, επίσης εντοπίστηκαν στο σκάφος, υποδυόμενοι τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. Οι νεαροί ηθοποιοί στις φωτογραφίες φορούν ασορτί λευκά μπλουζάκια πόλο και τζιν.

Στον πέμπτο κύκλο του «The Crown» η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και Ντόμινικ Γουέστ παίρνουν τους ρόλους από τους Έμμα Κόριν και Τζος Ο’ Κόνορ, που ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας σε νεότερη ηλικία στα προηγούμενα επεισόδια.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!