Ο σκηνοθέτη Σταμάτης Λινάρδος καταγγέλει Χαϊκάλη και Ακρίτα: Μου έκοψαν την καριέρα


Βαρύτατες καταγγελίες κατά της Έλενας Ακρίτα, του Γιώργου Κυρίτση και του ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη κατέθεσε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο σκηνοθέτης, Σταμάτης Λινάρδος. Ο κύριος Λινάρδος κατέθεσε πως μετά από επεισόδιο με τον δημοφιλή ηθοποιό εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Ισχυρίζεται μάλιστα πως βρέθηκε στα αζήτητα παρά τις διαβεβαιώσεις των δημιουργών του σήριαλ, Έλενας Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση, πως αν δεν έκανε μήνυση θα του έβρισκαν δουλειά.

Ως υπεύθυνους για την επαγγελματική του καταστροφή κατηγορεί ο σκηνοθέτης Σταμάτης Λινάρδος, την Έλενα Ακρίτα, τον Γιώργο Κυρίτση και τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο In.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια γυρισμάτων άρχισε να βρίζει χυδαία τους τεχνικούς.

Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος διέψευσε τις καταγγελίες Λινάρδου και τον χαρακτήρισε συκοφάντη για να λάβει πληρωμένη απάντηση.

«Δεν ξέρω τι κάνει η κ. Ακρίτα, αλλά με αυτά που λέει, και ποινικά και αστικά θα στραφώ εναντίον της και θα δούμε ποιος είναι αυτός που διεκδικεί το δίκιο του και ποιος είναι αυτός που θέλει να κουκουλώνει πράγματα».

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει στα γυρίσματα για τα επεισόδια της σειράς “Κάτω από την Ακρόπολη” παράγοντες της σειράς τον πλησίασαν και του έταξαν νέο συμβόλαιο σε άλλη δουλειά.

«Επειδή είδα και μια ανάρτηση που έκανε η κ. Ακρίτα που με χαρακτηρίζει συκοφάντη και λέει ότι δεν είχε σχέση με τη σειρά παρά μόνο για το σενάριο, ας δει τους τίτλους της σειράς και θα δει ότι αναφέρεται ως «μια σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, και αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο κ. Λινάρδος λέει πως μιλά τώρα γιατί διαπιστώνει υποκριτική συμπεριφορά εκ μέρους του Γιώργου Κυρίτση και της Έλενας Ακρίτα: «Αυτό που με εξόργισε, πέρα από οτιδήποτε άλλο, γιατί Χαϊκάληδες υπάρχουν πολλοί, είναι να βγαίνει ο άνθρωπος που σε κατέστρεψε και να μιλάει για δικαιοσύνη, να μιλάει και να λέει βγείτε και καταγγείλετε… ο κ. Κυρίτσης … Κυρίτσης και Ακρίτα για μένα δεν διαχωρίζονται τουλάχιστον για εκείνη τη δουλειά».

Ο Σταμάτης Λινάρδος, που έχει καταγγείλει το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών υπογραμμίζει πως μετά από το επεισόδιο αυτό, δεν κατάφερε να ξαναβρεί δουλειά και αναγκάστηκε να φύγει από την Αθήνα, αλλάζοντας επάγγελμα.

Η Έλενα Ακρίτα ειχε απαντήσει μέσω social media στις καταγγελίες του σκηνοθέτη απειλώντας με μηνύσεις τόσο κατά του καταγγέλοντος όσο και κατά του in.gr που δημοσίευσε την θεσμική καταγγελία του Λινάρδου στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Ο παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει.»

Έτοιμος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη δηλώνει και ο σκηνόθετης λέγοντας μάλιστα πως στο πλευρό του θα βρεθούν πολλοί συντελεστές της σειράς όπως ο τότε επικεφαλής σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος.

mega.com

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!