Ο ΣΚΑΪ ξεκαθαρίζει την θέση του για την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη


Απάντηση για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για για επικείμενη αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, έδωσε το κανάλι του Φαλήρου.

«Πρόκειται για ανυπόστατες φήμες, οι οποίες δεν γνωρίζουμε γιατί και πώς προέκυψαν» σχολίασαν στελέχη του ΣΚΑΪ βάζοντας τέλος στα σενάρια για «εισόδους και εξόδους δημοσιογράφων», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Τις τελευταίες ώρες η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί δυσαρεστημένη.

Οι ψίθυροι για την αποχώρηση της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, tinasmess.gr δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Σία Κοσιώνη, της οποίας η παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού δεν έφερε -ούτε αναμένεται να φέρει- τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης.

Υπάρχει πρόβλημα με τις σχέσεις της Σίας Κοσιώνη με σημαντικά στελέχη του σταθμού, οι οποίες λέγεται πως περνούν σοβαρή κρίση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα η πόρτα της Εύης Κουτσαφτάκη δεν είναι διάπλατα ανοικτή για τη Σία Κοσιώνη, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

 

tribune

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!