Ο πρίγκιπας Φίλιππος και τα UFO: Η εμμονή του με τους εξωγήινους και πώς ξεκίνησε


Ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει μια μακροχρόνια εμμονή με εξωγήινους και UFO, που πυροδοτήθηκε από τον Λόρδο Λούις Μάουντμπαντεν ο οποίος έγραψε μια επίσημη αναφορά για μια περίεργη συνάντηση με ένα διαστημόπλοιο στο κτήμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της Βασίλισσας της Αγγλίας έχει περάσει δεκαετίες δημιουργώντας μια τεράστια συλλογή με βιβλία για εξωγήινους. Η εμμονή του με το θέμα αναπτύχθηκε αφού ο Mountbatten έκανε μια επίσημη αναφορά για την παράξενη εμπειρία που ένας από τους υπαλλήλους του φέρεται να είχε με ένα ασημένιο διαστημόπλοιο στο έδαφος του κτήματος του “Broadlands” στο Romsey του Hampshire.

«Ο κ. Briggs ήταν ακόμα ζαλισμένος όταν τον είδα και ανησυχούσα ότι κανείς δεν θα πίστευε την ιστορία του», έγραψε ο Mountbatten για το περιστατικό του 1955. «Πράγματι, είπε ότι δεν είχε πιστέψει ποτέ στις ιστορίες των ιπτάμενων δίσκων και είχε εκπλαγεί απολύτως με αυτό που είχε δει». Λέγεται ότι ο Φίλιππος κρατά έναν χάρτη των περιστατιών όπου παρατηρήθηκαν UFO σε έναν τοίχο στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε επίσης να δει μυστικές αναφορές του Υπουργείου Άμυνας για «στενές συναντήσεις και επαφές».

Ο 99χρονος πέρασε το περασμένο καλοκαίρι διαβάζοντας το «The Halt Perspective», ένα βιβλίο που εξετάζει την ιστορία του περίφημου περιστατικού στο Rendlesham Forest, το οποίο μερικές φορές ονομάζεται «Roswell της Βρετανίας». Το επεισόδιο εξετάζει μια σειρά από αναφερόμενες παρατηρήσεις ανεξήγητων φωτινών αντικειμένων τον Δεκέμβριο του 1980. Δύο αξιωματικοί από την κοντινή βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Woodbridge, ισχυρίστηκαν ακόμη και ότι αντιμετώπισαν ένα άγνωστο τριγωνικό σκάφος που εμφάνιζε «ιερογλυφικά σύμβολα», το οποίο επιταχύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα αφού το άγγιξαν.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!