Ησυχία φαίνεται να μη βρίσκει ο πατέρας της Meghan Markle , Tomas Markle. Αφού κατάφερε να στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας πριν το γάμο με τις στημένες paparazzi φωτογραφίες και να θορυβήσει το παλάτι με τη τηλεοπτική του συνέντευξη, τώρα φαίνεται να προκαλεί και πάλι.

Ο πατέρας της Δούκισσας πλέον Meghan, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος που έχει αποκλειστεί από τη νέα ζωή της κόρης του και δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει μια θέση σε αυτή.

Μιλώντας στη Sun αποκάλυψε πως μετά το γάμο δεν έχει μιλήσει με τη κόρη του πράγμα που τον έχει στεναχωρήσει πολύ. Μάλιστα δε τον ενδιαφέρει αν έχει θυμώσει μαζί του και είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ακόμη και ακάλεστος από το παλάτι για να τη συναντήσει.

Συγκεκριμένα αναφέρει «Θέλω να δω την κόρη μου. Το σκέφτομαι. Είναι λυπηρό που έφτασαν εδώ τα πράγματα. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι. Ναι έχω μερίδιο ευθύνης. Αλλά το ξεκαθάρισα πως θα το πληρώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Στη συνέχεια ανέφερε πως ναι μεν θα επισκεφθεί το παλάτι, αλλά θα επιλέξει να μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο, ενώ μια από τις επιθυμίες του είναι να συναντηθεί και με τη βασίλισσα Ελισάβετ, σημειώνοντας πως αν το κατάφερε ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί και ο ίδιος.

Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει και τις ανησυχίες του για την κόρη του. Εκτιμά πως στο πρόσωπό της υπάρχει ένα πικρό χαμόγελο και πως καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να κρύψει το άγχος της στις δημόσιες εκδηλώσεις.