Η Google βρίσκεται πίσω από τη μεγαλύτερη και τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά γης στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2018, σύμφωνα με δημοσίευμα του San Francisco Chronicle.

Η Google κέρδισε την πρώτη θέση στη σχετική λίστα με την αγορά του κτιρίου Mountain View στην Καλιφόρνια, το οποίο χρησιμοποιούσε ως έδρα η LinkedIn. Η συμφωνία ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων είναι επίσης η μεγαλύτερη συμφωνία στον κλάδο των ακινήτων στο Bay Area του Σαν Φραντσίσκο για το 2018. Η Google καταλαμβάνει ήδη μεγάλο μέρος του συγκροτήματος 12 κτιρίων που είναι γνωστό ως Τεχνολογικό Πάρκο Britannia Shoreline, το οποίο διαθέτει χώρο για τη στέγαση περίπου 5.000 υπαλλήλων.

Το Mountain View είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε μέγεθος ακίνητο που αγόρασε η Google σε όλες τις ΗΠΑ φέτος. Τον Μάρτιο, η Google κατέβαλλε 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά του Chelsea Market στο Μανχάταν, δίπλα στα γραφεία της εταιρείας στην 8ηΛεωφόρο. Τα γραφεία αυτά καταλαμβάνουν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο που ο κολοσσός της αναζήτησης αγόρασε για 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com