Ο Ιωάννης Παπαζήσης απαντά στην Έλενα Ακρίτα: Να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου!


Σκληρή ήταν η απάντηση του Ιωάννη Παπαζήση στην Έλενα Ακρίτα η οποία είχε σχολιάσει αρνητικά και με μπόλικη δόση ειρωνείας την παρουσία της συζύγου του, Βανέσας Αδαμοπούλου στην Επίδαυρο όπου παραβρέθηκε προκειμένου να παρακολουθήσει τον σύζυγό της.

«Καλύτερα να μην ανοίξω το στόμα μου, ας το κλείσουμε εκεί να μην ανοίξω το βρωμόστομά μου» είπε αρχικά ο ηθοποιός εμφανώς εκνευρισμένος, ενώ τόνισε ότι συμφωνεί απόλυτα με την απάντηση της συζύγου του στην έλενα Ακρίτα.

Έπειτα, τοποθετήθηκε ως εξής: «Πρώτα να μιλήσω ως προσωπικότητα, ως άνθρωπος…

Δεύτερον, ως σύζυγος… Με έχει καλύψει απόλυτα η Βανέσα. Ως σύζυγος μπορώ να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη γιατί έχει έρθει και σε άλλες παραστάσεις, θα της πω να μην ξανάρθει. Είναι ντροπή στις μέρες μας να έρχεται η σύζυγός σου να σε βλέπει. Κι εγώ και η Βανέσα φημιζόμαστε ότι πηγαίνουμε σε πολλές πρεμιέρες και πολύ μαϊντανοί είμαστε. Να κάνει πρεμιέρα ο άντρας σου, να πρωταγωνιστεί σε ένα έργο στην Επίδαυρο και να το σχολιάζουνε… Δηλαδή, πάει λίγο και στο IQ. Δηλαδή, γκουγκλάρεις και βρίσκεις φωτογραφία από τα μπουζούκια, ε δες και ότι είναι παντρεμένοι ας πούμε.

Και τρίτον, ως μέλος της παράστασης, εμείς προσωπικά δεν κάνουμε διακρίσεις στο κοινό. Θέλουμε όλο το κοινό να έρθει να μας δει και για μένα είναι όλοι ισάξιοι θεατές, ακροατές και κριτές».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο…

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!