Μια εκ βαθέων συνέντευξη με χιούμορ αλλά και έντονα συναισθήματα έδωσε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στον Άρη Καβατζίκη για το Πρω1νό. Ο εκδότης θεωρείται ένας από τους ωραιότερους άντρες της Ελλάδας με χαρακτηριστικό του τα γκρίζα μαλλιά του. Ο ίδιος βέβαια εκνευρίζεται με αυτό. «Με ενοχλεί που έχω γκρίζα μαλλιά, γιατί τα έχω από 25 χρονών», λέει.

Όσο για τα παιδικά του χρόνια… δεν ήταν εύκολα, έχασε τον μπαμπά του όταν ήταν 10 χρονών, σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα.   Η μητέρα του ήταν κομμώτρια και είχε πολύ στιλ, που όπως φαίνεται το κληρονόμησε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Ως παιδί δεν ήταν διαβαστερός όχι γιατί δεν ήθελε να διαβάσει αλλά γιατί δεν μπορούσε. «Δεν ήμουν διαβαστερός, έχω δυσλεξία. Την εποχή του 1970 και του 1980 δεν ξέραμε, θεωρούνταν κακό, ήταν με χάρακα και με έδερναν», εξομολογείται.

Όσον αφορά στη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου, ο εκδότης παίρνει την ευθύνη του χωρισμού. «Τα χρόνια με τη Μαρία, ήταν ιδιαίτερα. Ήταν διευθύντριά μου. (…) Ερωτεύτηκα τη διευθύντρια. Η Μαρία μετά μπήκε στην τηλεόραση και μετά στο καθημερινό. Η τηλεόραση σε ρουφάει και μετά…». «Άρα η Μαρία φταίει;», ρωτάει ο δημοσιογράφος. «Όχι εγώ. Θα πάρω εγώ το 51% της ευθύνης. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα», εξήγησε.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε και για τις εξαρτήσεις στη ζωή του. «Οι εξαρτήσεις ήρθαν στη ζωή μου από φόβο. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος είχα οικογένεια, αλλά σε μένα δεν ήταν τόσο βαρύ γιατί ήμουν λειτουργικός. Πήγα για απεξάρτηση στην Αμερική. Έφυγα 3 μήνες και ξανά γύρισα», συμπλήρωσε.

Δείτε τη συνέντευξη