Το «Τατουάζ» εκτός από τη δράση και το μυστήριο έχει και πολλές αισθησιακές σκηνές. Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha μίλησαν στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου και στην εκπομπή «Ελένη» για τον τρόπο που διαχειρίζονται τις ερωτικές σκηνές αλλά και για τα απρόοπτα και ευτράπελα που τους έχουν συμβεί.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η άποψη της Ελεονώρας Αντωνιάδου (Νικόλ), της ηθοποιού που φίλησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Στέφανος). «Επειδή ήμουν η πρώτη που φίλησε είχε γίνει μεγάλος ντόρος για το “πώς φυλάει ο Ντάνος”… Ο Ντάνος φιλάει ανθρώπινα. Αισθάνθηκα κρύο, ήμασταν ξυπόλητοι στις πέτρες. Ο Γιώργος ήταν συγκινητικός. Ήταν πάνω μου και για 10 λεπτά στηριζόταν στους αγκώνες για να μην δίνει το βάρος του πάνω μου», είπε η ηθοποιός τονίζοντας για ακόμα μια φορά πόσο gentleman είναι ο νικητής του Survivor.

«Είναι πολύ επαγγελματίας και με βοήθησε πολύ να κάνω τις πρώτες μου ερωτικές σκηνές, το πρώτο μου φιλί on camera ως Στέφανος. Από την άλλη καταλάβατε ότι δεν ήμουν πολύ άνετος ωστόσο το αποτέλεσμα βγήκε αρκετά ερωτικό», πρόσθεσε ο Ντάνος.

Σίγουρα υπάρχει αμηχανία και το παν είναι η χημεία και η οικειότητα με τον συμπρωταγωνιστή σου, ισχυρίζονται οι ηθοποιοί. Κι αν νιώσεις έλξη είναι θεμιτό αν σε απωθεί όμως ο άλλος πώς το διαχειρίζεσαι;

«Ποτέ δεν ήταν το καλύτερό μου οι ερωτικές σκηνές. Από τότε που ήμουν νέα. Σε κάνουν να νιώθεις άνετα», λέει η Καριοφιλιά Καραμπέτη.

Ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου δείχνει στην Ελιάνα πώς μπορείς να… κλέψεις στην κάμερα το φιλί.

Δείτε το βίντεο