Ο Βασίλης Καρράς υπογράφει το Look – Το πρώτο single των Monimas


Ο Βασίλης Καρράς υπογράφει το Look, το οποίο είναι το πρώτο τραγούδι των Monimas. Πρόκειται για ένα up-tempo τραγούδι βασισμένο σε pop ακούσματα.

 

Οι “Monimas” μας συστήνονται με το πρώτο τους single με τίτλο “Look” σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και σε στίχους του Βασίλη Καρρά. Το”Look” είναι ένα pop ανεβαστικό τραγούδι που σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Την οπτικοποίηση ανέλαβε ο Alex Konstantinidis, ενώ στο video clip συμμετέχει ο Βασίλης Καρράς.

 

Η συνεργασία του Βασίλη Καρρά με τους “Monimas” μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, ο Γρηγόρης Πάνος είναι ανιψιός του. 
Ο Βασίλης Καρράς υπογράφει το Look
Οι “Monimas” δημιουργήθηκαν το 2014 και αποτελούνται από τους Γρηγόρη Πάνο (Φωνή), Ευθύμης Βασιλειάδη (Κιθάρα), Γιώργος Φυδάνη (Ντράμς). Μάλιστα, ο Γρηγόρης Πάνος το 2016 πήρε μέρος στο The Voice και επέλεξε για coach τον Πάνο Μουζουράκη.
 
Παρά το γεγονός, ότι προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, η αγάπη τους για την μουσική ήταν εκείνη που τους ένωσε. Το ανερχόμενο συγκρότημα μετράει μόλις τέσσερα χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, αλλά έχει πολλές εμφανίσεις και συνεργασίες στο ενεργητικό του.
 
Οι “Monimas” έχουν συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά στην συναυλία του για τα 40 χρόνια της καριέρας του, με τον Αντώνη Ρέμο, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Μπάμπη Στόκα, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και τον Bo και έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ο Βασίλης Καρράς υπογράφει το Look –  Το πρώτο single των Monimas

Look – Monimas (Στίχοι)

Έχεις βάψει τα μαλλιά σου
έκανες καινούργιο look
τελευταία που σε είδα
ήτανε στο facebookΤην εικόνα να φτιάξεις
νέους φίλους να ψάξεις
όλα τα παρακολουθώ
Το τηλέφωνο να κλείνεις
τα μηνύματα να σβήνεις
τίποτα δεν μένει κρυφόΈλα για λίγο εδώ
αφήσαμε στην μέση το όνειρο μας
Έλα για ένα λεπτό
να κάνουμε τον κόσμο όλο δικό μας

Το τηλέφωνο στο χέρι
στο ποτήρι λίγο gin
στα λαδάδικα συχνάζεις
story κάνεις και check-in

Την εικόνα ανεβάζεις
το προφίλ σου κοιτάζεις
όλα τα παρακολουθώ
Το τηλέφωνο να κλείνεις
τα μηνύματα να σβήνεις
τίποτα δεν μένει κρυφό”

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!