Ο Αλέν Ντελόν έχει αποφασίσει να κάνει ευθανασία


Η κατάσταση της υγείας του  Αλέν Ντελόν έχει επιδεινωθεί δραματικά, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, ενώ πάσχει και από καρδιακή αρρυθμία. Έτσι έχει αποφασίσει να κάνει ευθανασία.

Αυτό αποκάλυψε ο γιος του, Αντουάν, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η υγεία του πατέρα του, του 86χρονου σταρ του γαλλικού σινεμά.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, ο Αντουάν Ντελόν μίλησε στο RTL και θύμισε ότι ο πατέρας του είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να κάνει ευθανασία:«Από μια συγκεκριμένη ηλικία, από μια συγκεκριμένη στιγμή, έχουμε το δικαίωμα να πάμε στην κόλαση ήσυχα, χωρίς να περάσουμε από νοσοκομεία, ενέσεις και άλλα πράγματα».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέν Ντελόν διαμένει στην Ελβετία και οι νόμοι της χώρας επιτρέπουν να δώσει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τρόπο.

Μάλιστα, ο Αλέν Ντελόν έχει ήδη μεριμνήσει τα της κηδείας του. Συγκεκριμένα, έχει σχεδιάσει να θαφτεί σε έκταση στην οποία έχει θάψει και τους 50 σκύλους του που είχε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Εχει ήδη εκποιήσει μεγάλο μέρος της κινητής περιουσίας του και έχει δηλώσει πως θα αφήσει στα παιδιά του χρήματα.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!