Ουκρανία: Ασταμάτητο σφυροκόπημα του Σεβεροντονέτσκ. Οι πολίτες έκαναν μπάνιο σε Κίεβο και Μαριούπολη


Την πολιορκία της Μαριούπολης και τις μάχες στο εργοστάσιο Azovstal θυμίζει το Σεβεροντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας όπου εντείνεται η ρωσική επίθεση.
Οι ρωσικές δυνάμεις σφυροκοπούν ακατάπαυστα το εργοστάσιο χημικών Αζότ, στο οποίο έχουν καταφύγει άμαχοι αλλά και Ουκρανοί στρατιώτες.

Οι Ουκρανοί αναφέρουν ότι η πόλη είναι πλήρως μπλοκαρισμένη μετά την ανατίναξη της τελευταίας γέφυρας που την συνέδεε με το Λισιτσάνσκ στην άλλη όχθη του ποταμού Σιβέρσκι Ντονέτς.

Οι πολίτες βγήκαν για μπάνιο σε Κίεβο & Μαριούπολη
Την ίδια ώρα, στις όχθες του ποταμού Δνείπερου στο Κίεβο, τίποτε δεν θυμίζει ότι η πρωτεύουσα βρισκόταν υπό ρωσικό κλοιό και βομβαρδιζόταν συνεχώς μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Χθες η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 34 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοια κατάσταση και στη Μαριούπολη, αν και μεγάλο μέρος της πόλης έχει ισοπεδωθεί.

Ουρές στη Ρωσία έξω από τα… πρώην McDonald’s
Εν τω μεταξύ, στη Ρωσία ανοίγουν πάλι τα McDonald’s με νέο, Ρώσο ιδιοκτήτη και τη νέα ονομασία «Νόστιμο, τελεία και παύλα». Το νέο λογότυπο θυμίζει πολύ το γράμμα «Μ».

Δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες με έναν άνδρα να διακόπτει τη συνέντευξη Τύπου φωνάζοντας: «Φέρτε πίσω το Big Mac». Το προσωπικό απομάκρυνε το νεαρό από το εστιατόριο.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!