Οι Onirama σε μία rooftop unplugged εμφάνιση • Hit Channel


Ένα ξεχωριστό unplugged live θα δώσουν οι Onirama.

Μετά από ένα εκρηκτικό καλοκαίρι γεμάτο sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, οι Onirama, ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφουν στην Αθήνα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και το υπόλοιπο γκρουπ θα δώσουν ένα special unplugged live στην ταράτσα του «Manor House» στο Περιστέρι, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

Έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά και αγαπημένες διασκευές, η αγαπημένη μπάντα παρουσιάζει ένα ακουστικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Καρακατσάνη στο βιολί και της Νατάσας Μηνδρινού στα φωνητικά.

Εν μέσω του καλοκαιριού, οι Onirama συγκέντρωσαν όλες τις πρόσφατες επιτυχίες τους σε ένα CD με το «ζωηρό» τίτλο «ποπ αρτ» και το ανάλογο εξώφυλλο που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal. Δυνατή μουσική, έντονος ρυθμός, πάθος ενέργεια και ρομαντισμός σε τραγούδια που αποτυπώνουν τις καλύτερες μουσικές στιγμές του αγαπημένου pop συγκροτήματος.

Αυτό το διάστημα, μας συντροφεύουν στα ραδιόφωνα με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους «Κλείσε Τα Μάτια 2017», που αποτελεί την ελληνική προσαρμογή του γνωστού τραγουδιού της παγκόσμιας καμπάνιας γνωστής μάρκας αναψυκτικών, «Taste The Feeling».

Παράλληλα, οι Onirama ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις χειμερινές εμφανίσεις τους στο «Κέντρο Αθηνών» στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου.

Δείτε επίσης: Μία εκρηκτική συναυλία δίπλα
στη θάλασσα για το νέο άλμπουμ των Onirama

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!