Οι εργαζόμενοι στην AstraZeneca θα εμβολιαστούν με Pfizer, Moderna ή Johnson & Johnson


H βρετανοσουηδική φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca απαιτεί από τους υπαλλήλους της στις ΗΠΑ να εμβολιαστούν κατά του κορoνοϊού εάν σκοπεύουν να επιστρέψουν στο χώρο εργασίας ή πρέπει να έλθουν σε επαφή με πελάτες.

Μόνο που οι εργαζόμενοί της θα πρέπει να εμβολιαστούν με ανταγωνιστικό ενέσιμο σκεύασμα: Pfizer, Μοderna ή Johnson & Johnson.

«Θα απαιτήσουμε από όλους τους υπαλλήλους της AstraZeneca στις ΗΠΑ που δεν κάνουν τηλεργασία ή έρχονται σε επαφή με πελάτες να εμβολιαστούν κατά της νόσου COVID-19 », υποστήριξε εκπρόσωπος της εταιρείας σε δηλώσεις του στον ιστότοπο «The Hill».

Παρόλο που η AstraZeneca έχει το δικό της εμβόλιο κατά της νόσου Covid-19 που έχει εγκριθεί από συγκεκριμένες χώρες, το ενέσιμο σκεύασμα δεν έχει λάβει ακόμη το πράσινο φως από τις υγειονομικές αρχές της Ουάσινγκτον.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι, οι υπάλληλοι της φαρμακευτικής εταιρείας στις ΗΠΑ θα πρέπει να κάνουν ένα από τα εμβόλια των ανταγωνιστικών εταιρειών: Pfizer, Moderna ή Johnson & Johnson, υπογραμμίζει ο ιστότοπος «The Hill».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το εμβόλιο COVID-19 της AstraZeneca είναι ένα από τα τέσσερα που έχουν εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων της Ε.Ε (EMA).

ygeiamou.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!