Οι δύο τραγουδίστριες είναι αδελφές και κάνουν καριέρα με διαφορετικό επίθετο


Θα μπορούσαν να ήταν κάτι σαν τις… «αδελφές Καλουτά» ή τις «αδελφές Μπρόγιερ», αν αποφάσιζαν να κάνουν καριέρα με το επίθετό τους. Ωστόσο, και οι δύο επέλεξαν στα πρώτα βήματα τους στο τραγούδι να μην κρατήσουν το πατρικό τους. Ο λόγος για τη Λιζέτα Καλημέρη και τη Μελίνα Κανά, τις γνωστές τραγουδίστριες και αδελφές.

Μάλιστα, τα διαφορετικά επίθετα είναι και ο λόγος που αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει πως είναι αδελφές και μάλιστα πολύ αγαπημένες.

Πρώτη η Μελίνα Κανά μετέτρεψε το «Κανατά» σε «Κανά». Και στη συνέχεια η αδελφή της αποφάσισε με τη σειρά της να μην κρατήσει το οικογενειακό επίθετο στο ταξίδι που ξεκινούσε στο τραγούδι

Μάλιστα, όπως έχει εξηγήσει η Λιζέτα Καλημέρη, επειδή προηγήθηκε η αδελφή της, η ίδια βρέθηκε κάπως σε δύσκολη θέση, αφού θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το ήδη αλλαγμένο όνομα, το «Κανά». Και δεν της άρεσε. Αν η αδελφή της είχε κρατήσει το «Κανατά», θα έκανε και εκείνη το ίδιο.

Έτσι, αποφάσισε να πάρει το επίθετο του συζύγου της, το Καλημέρη, το οποίο της άρεσε ιδιαίτερα και χρησιμοποιούσε ήδη.

Οι δύο αδελφές είναι από τις αγαπημένες του χώρου κι έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, ενώ πάντα βρίσκεται η μία στο πλευρό της άλλης.

newsbeast

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!