Ξαναζωντανεύει ο εφιάλτης: Νέα μαρτυρία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά


Νέα ντοκουμέντα για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα και όχι μόνο…
Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο
Με αυτόν τον εύστοχο τίτλο περιγράφεται στο ντοκιμαντέρ βρετανικού καναλιού η δολοφονία της Καρολάιν, από την σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ μιλάει για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα η γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και περισσότερο με την άτυχη κοπέλα. Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα υπήρξε αὐτήκοος μάρτυρας της δολοφονίας της νεαρής μητέρας.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού αποκαλύπτει…
«Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» λέει η γυναίκα στην κάμερα του Channel 5.

Η γειτόνισσα μάλιστα περιέγραψε πώς της τηλεφώνησε ο πιλότος το βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν, ζητώντας βοήθεια. «Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σα να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξύπνησα τον σύζυγό μου. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο τον Μπάμπη και τον ακούω να φωνάζει…» λέει χαρακτηριστικά.

«Την αγαπώ…»
«Ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη» τονίζει σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη σχέση της με την Καρολάιν.

 «Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ» καταλήγει η γυναίκα.

«Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο»
Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάϊν και εστιάζει στο θέατρο που έπαιζε ο σύζυγος και δολοφόνος της επί 37 ημέρες.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ τα λέει όλα: «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο». Και πράγματι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύζυγος της Καρολάϊν, έπαιζε θέατρο και παρουσιαζόταν ως ο θλιμμένος και σοκαρισμένος από τη δολοφονία της γυναίκας του.

Αρχικά φάνηκε ότι είχε ξεγελάσει τους πάντες και ότι κανείς δεν θα έφτανε στα ίχνη του. Είχε προσπαθήσει να σκηνοθετήσει το τέλειο έγκλημα. Μέχρι και τον σκύλο του σκότωσε για να φανεί πιο πειστικός. Είχε πει ότι οι δράστες με σκοπό τη ληστεία μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάϊν ενώ χτύπησαν και φίμωσαν τον ίδιο. Φεύγοντας σκότωσαν και το σκύλο.

 Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!