Σε ρινγκ μετατράπηκε το πλατό του My Style Rocks στο σημερινό επεισόδιο. Πρωταγωνιστές της «μάχης» ήταν η Ναντίν και ο Στέλιος Κουδουνάρης. Η παίκτρια από το Λίβανο αγαπά να κρίνει και να δίνει συμβουλές απεχθάνεται όμως να γίνεται αποδέκτης τους.

Το σημερινό της look έκριναν η Έλλη και η Χριστίνα. Οι συμπαίκτριες της της έβαλαν υψηλές βαθμολογίες αλλά δεν παρέλειψαν να της πουν τις ενστάσεις τους στην επιλογή του outfit της. Η Ναντίν ακουσε την κριτική χωρίς να λείψει η ειρωνεία και η «υποτίμηση» στην άποψη των κοριτσιών.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν ήρθε η στιγμή να κρίνει την εκρηκτική παίκτρια θέλησε πρώτα να της δώσει κάποιες συμβουλές για το καλό της. «Αν μάθεις να ακούς τις συμπαίκτριές σου θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά σου. Επειδή θεωρείς ότι έχεις περισσότερη αισθητική από τις συμπαίκτριές σου βάζεις τοίχο και γίνεσαι επιθετική. (…) Είναι πάρα πολύ άσχημο και εγώ οφείλω να το πω», είπε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής.

Στη συνέχεια της εξήγησε πως η φούστα που φόρεσε έχει ξανά φορεθεί στο παιχνίδι καθώς και το στιλ φόρεμα πάνω από φούστα. Η Ναντίν δεν δέχτηκε ούτε αυτό το σχόλιο και επικαλέστηκε πως αυτό είναι το στιλ της και ότι πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα και να ντυνόμαστε όπως οι καθημερινές στιλάτες γυναίκες.

Η Ναντίν πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας πως οι κριτές βαθμολογούν υποκειμενικά και πως κάποια κορίτσια παίρνουν μεγάλους βαθμούς χωρίς να το αξίζουν. Η παίκτρια μίλησε επίσης για έλλειψη αντικειμενικότητας και για «συμπάθειες» κατηγορώντας τους κριτές και πρωτίστως τον Στέλιο Κουδουνάρη. Ο σχεδιαστής με κάθε καλή διάθεση προσπάθησε να της εξηγήσει την λογική που κρίνει και βαθμολογεί καθώς και να της δώσει απαντήσεις.

Ο «τοίχος» της Ναντίν όμως δεν «έπεσε» με αποτέλεσμα να εκνευριστεί ο σχεδιαστής και να δηλώσει: «Όταν μιλάς και με στήνεις στον τοίχο να ξέρεις τι λες. Εγώ ξέρω τι λέω. Μπορώ να σου απαντήσω τη βαθμολογία μου για το κάθε look. Όταν μιλάς για εμένα να ξέρεις τι λες κι όταν ξέρεις τι λες έχω να σου απαντήσω για όλα. Ξέρω για το κάθε look τι βαθμό έχω βάλει και γιατί», είπε με ένταση ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η Ναντίν έριξε τους τόνους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησε από τους κριτές να βάλουν βαθμολογίες και να περάσουν στο επόμενο κορίτσι ώστε να «ηρεμήσουν τα πνεύματα».

Δείτε το βίντεο