Αφορμή για μία on air διαφωνία στο πάνελ του Πρω1νό στάθηκε η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Ραμόνα Βλαντή, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στην εκπομπή.

«Το ότι ασχολούμαστε όλοι με ένα κορίτσι που είναι η Ραμόνα Βλαντή και ναι, απ΄ ότι κατάλαβα έχει κάνει καριέρα μοντέλου και μιλάει πλέον για μόδα, είναι φαινόμενο της εποχής. Όλοι στην τηλεόραση σήμερα ασχολούμαστε με ωραία δροσερά μπουκέτα, που σκάνε μύτη και ξαφνικά δίνουν συνεντεύξεις, ασχολούμαστε με αυτά τα παιδιά, είναι το νέο καθεστώς της τηλεόρασης», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Παράλληλα, τόνισε πως διαφωνεί με το ότι τόσο η νικήτρια του My Style Rocks, όσο και η Ιωάννα Τούνη, βρέθηκαν καλεσμένες στο Πρω1νο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα πρέπει να ασχολούμαστε με όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν στα ριάλιτι; Να στο πω στα ίσια, εγώ διαφωνώ που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή την Ραμόνα και την Ιωάννα Τούνη. Μια χαρά κορίτσια είναι, αλλά γιατί να έρθουν κεντρικές καλεσμένες; Δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά εγώ αν ήμουν ανώτερος εδώ, δεν θα τις καλούσα πάντως. Γιατί να δίνουμε βήμα σε όλους τους ανθρώπους».

Απαντώντας στον συνεργάτη της, η Φαίη Σκορδά εξέφρασε αντίθεση άποψη, επισημαίνοντάς του πως επρόκειτο για δύο από τα δημοφιλέστερα κορίτσια που πήραν μέρος σε μία εκπομπή με υψηλά νούμερα τηλεθέασης και το κοινό θα ήθελε να τις δει.

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα: