Η Νόνη Δούνια είναι από τα πρώτα ονόματα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε τη φράση «χρυσή εποχή του ελληνικού modelling». Ψηλή, μελαχρινή και μοιραία, πλέον έχει μετουσιωθεί σε μία γοητευτική γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι θέλει από τη ζωή της.

Σε μία συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, μίλησε για όλα όσα την ενδιαφέρουν, αλλά και την αφήνουν αδιάφορη επαγγελματικά. Αφοσιωμένη στην πολιτική και την ενασχόληση με τα κοινά, δήλωσε πως θα θέσει ξανά υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές. Ακόμη, με αφορμή τα reality μόδας που θα κατακλύσουν τις οθόνες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να λάβει μέρος σε κάποιο από αυτά:«Δε θα συμμετείχα σε εκπομπές μόδας γιατί δε μου αρέσει να προσβάλλω τα νέα παιδιά.»

Ακόμη, ανατρέχοντας στο παρελθόν είπε: «Δε χρειάστηκε ποτέ να αποδείξω ότι είμαι κάτι παραπάνω από ένα ωραίο μοντέλο», ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, παραδέχθηκε πως πολύ πριν παντρευτεί είχε απιστήσει: «Έχω απατήσει σύντροφο στο παρελθόν αλλά δεν θα το ξανα έκανα ποτέ.»