
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η πρώτη της δήλωση για τον χωρισμό από τον Άλεξ Φρανζολίνι
Έκπληξη προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες η είδηση πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Άλεξ Φρανζολίνι αποφάσισαν να χωρίσουν, με την παρουσιάστρια να σπάει την σιωπή της.
«Σε μια σχέση πάντα δίνω δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αλλά όταν δω ότι κάτι δεν λειτουργεί, φεύγω. Δεν θέλω να κρατάω μαυρίλα μέσα μου», λέει, στο Down Town, η Ντορέττα και, όταν την ρωτούν συγκεκριμένα για τον χωρισμό από τον Άλεξ, αναφέρει: «θα μου επιτρέψεις αυτό το θέμα να το κρατήσω για μένα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα γύρω από αυτό. Παρακολουθώ τι γράφεται, αλλά δεν θα τροφοδοτήσω αυτά τα δημοσιεύματα, Όλα καλά, την υγεία μας να έχουμε».
Παράλληλα, η παρουσιάστρια επισημαίνει πως δεν μετανιώνει για καμιά επιλογή και για κανέναν σύντροφο που έχει περάσει από τη ζωή της, ενώ παραδέχεται πως δεν της αρέσει να είναι μόνη. «Δεν έχω μετανιώσει για καμιά μου σχέση. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι», δηλώνει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «πάντα έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο. Μόνες μας θα μείνουμε; Να μαγκουφιάσουμε; Είμαι παραδοσιακή γυναίκα, δεν θέλω να περνούν όλα από το χέρι μου!».