Νικολέττα Καρρά: Πώς αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση Μπακογιάννη για τις εκλογές – Στο πλευρό της ο Διονύσης Παναγιωτάκης


Καθημερινά μαθαίνουμε πως εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου θα κατέβουν ως υποψήφιοι δημοτικοί ή περιφερειακοί σύμβουλοι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στη χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη, έγινε γνωστό πως και η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά θα δώσει τον δικό της αγώνα.

Με ανάρτησή της, η ηθοποιός που βλέπαμε πέρσι στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» εξήγησε πώς αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση για υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος.

«Ένας καινούριος κόσμος για μένα , με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.. Βρήκα πολύ τιμητική την πρόταση που μου έγινε πριν λίγο καιρό , δίστασα στην αρχή , στη συνέχεια διαπίστωσα ότι θα ήταν ίσως μια τεράστια ευκαιρία να βοηθήσω σε θέματα που με προβλημάτιζαν πάντα , όπως ας πούμε τα αδέσποτα ζώα, που για να είμαι ειλικρινής ήταν η αφορμή για να μπω σε αυτή τη διαδικασία..

στην πορεία των συζητήσεων και ως γέννημα θρέμμα Αθηναία κατάλαβα ότι λόγω και της επαγγελματικής ιδιότητας μου προφανώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος να καταθέσω ιδέες και στο πολιτιστικό κομμάτι που αφορά την πόλη μου. Κάπως έτσι με όλο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό φτάσαμε στη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του δήμου Αθηναίων μια εκ των οποίων είμαι κι εγώ.

Διαπιστώνω ότι ειναι δυνατό να βοηθήσει κάποιος τα κοινά μέσα απο μια υπερκομματική ομάδα, ειναι δυνατό η ζωη των Αθηναίων να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ κι επίσης ονειρεύομαι να δω την Αθήνα μου κάποτε μια άξια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που θα είμαστε περήφανοι για αυτήν» έγραψε η Νικολέττα Καρρά.

 

Στο σημείο βρέθηκε και ο παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης για να στηρίξει την αγαπημένη του. 

 

φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!