
Νικητής στο νήμα ο Ερντογάν – Νοθεία καταγγέλλει η αντιπολίτευση
Με ποσοστό που μόλις ξεπερνά το 51% ο Τούρκος πρόεδρος κερδίζει την κούρσα της αναθεώρησης του Συντάγματος.
Στο 51,34% ανέρχεται το ποσοστό του “ναι” στο δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Τουρκία, μετά την καταμέτρηση του 99% των ψήφων, μεταδίδουν τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
“Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν τους ψηφοφόρους μας ” δήλωσε ο πρόεδρος Ερντογάν σε διάγγελμα που απηύθυνε για το δημοψήφισμα.
Ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους τόνισε πως ελπίζει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα ωφελήσουν την Τουρκία.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα ανεπίσημα αποτελέσματα δείχνουν ότι ο αριθμός των ψήφων υπέρ του “ναι” ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια, ήτοι 1,3 εκατομμύρια περισσότεροι ψήφοι έναντι του “όχι”.
Ο Ερντογάν μίλησε για μια ιστορική απόφαση που έλαβε ο τουρκικός λαός κι ότι η μεταρρύθμιση αυτή είναι η σημαντικότερη στην ιστορία της Τουρκίας.
Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com