Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης – Τον έψαχνε η οικογένεια του για μια εβδομάδα


Στις αρχές της εβδομάδας το Silver Alert τον είχε κηρύξει αγνοούμενο. Η οικογένεια του τον αγνοούσε από το Σάββατο. Πριν από λίγη ώρα αυτή η υπόθεση αναζήτησης έληξε με τον πιο τραγικό τρόπο, αφού ο Ευστράτιος Βαλσαμίδης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του.

Ο 34χρονος Στράτος που ήταν ηθοποιός, βρέθηκε μέσα στο όχημα του νεκρός, με το αυτοκίνητο να είναι σε έναν δρόμο κεντρικό που περνάει πολύς κόσμος. Αυτό οδηγεί την αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, να μην φτάσει σε βιαστικά συμπεράσματα και να αναζητήσει περαιτέρω την υπόθεση, αφού αυτό το στοιχείο εγείρει πολλά ερωτήματα. Δεν θα μπορούσε δηλαδή να ήταν νεκρός εδώ και μια εβδομάδα και να μην τον είχε πάρει κανείς χαμπάρι.

Προς το παρόν τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά, ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και αναμένονται ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Την λύση σε αυτή την παράξενη υπόθεση ήρθε να δώσει η εκπομπή Φως Στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, στην οποία είχε απευθυνθεί η οικογένεια του Στράτου Βαλσαμίδη με την ελπίδα να βρεθεί ζωντανός.

The post Νεκρός στο αυτοκίνητο του βρέθηκε ο ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης – Τον έψαχνε η οικογένεια του για μια εβδομάδα appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!