Νεκρή πoρνoστάρ στα 29 της χρόνια. Έπεσε από τον 22ο όροφο κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη


Τον θάνατο της γνωστής σταρ του ρωσικού Pornhub και του OnlyFans Κριστίνα Λίσινα, που ήταν γνωστή με το επαγγελματικό της ψευδώνυμο Kris the Foxx, ερευνά η αστυνομία στην Αγία Πετρούπολη. Σύμφωνα με το Moskovsky Komsomolets, η 29χρονη έπεσε από τον 22ο όροφο κτιρίου στην Αγία Πετρούπολη.

 
Οι ερευνητές δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις αλλά το East2West μετέδωσε πως το πτώμα της βρέθηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Νιέφσκι και πως στο χέρι της είχε ένα νόμισμα στο οποίο ήταν χαραγμένη η φράση “είσαι πάντα στην καρδιά μου”. Στην κάμερα ασφαλείας του κτιρίου καταγράφεται η στιγμή που η 29χρονη έμπαινε στο κτίριο τρώγοντας ένα σακουλάκι πατατάκια όπως και η σορός της στο έδαφος έξω από το κτίριο. Ο σύντροφός της ανακοίνωσε τον θάνατο της σταρ της βιομηχανίας θεάματος ενηλίκων. Ο Ρούσταμ Μ. ζήτησε από τους συνδρομητές της να συνεισφέρουν για τα έξοδα κηδείας. “Γεια σε όλους. Στις 29/6/2021 η κοπέλα μου Κριστίνα Λίσινα, γνωστή ως Kris the foxx, πέθανε. Για μια κηδεία χρειάζονται 70.000-80.000 ρούβλια. Ζητάμε σε όσους δεν είστε αδιάφοροι να βοηθήσετε οικονομικά και να κάνετε αναδημοσίευση” έγραψε στην ανάρτησή του. 

Η Λίσινα ανέβαζε πορνογραφικό υλικό συγκεντρώνοντας χιλιάδες θεάσεις στις πλατφόρμες OnlyFans και Pornhub. Είχε γεννηθεί στη Σιβηρία και φέρεται πρόσφατα να αγόρασε διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη. Πάνω της δεν έφερε κάρτα ταυτοποίησης, πέρα από μία τραπεζική κάρτα.

Κάποτε σε συνέντευξή της είχε πει: “Μετακόμισα στην Αγία Πετρούπολη από το Κράσνογιαρσκ, εργάστηκα σε τράπεζα για πέντε μέρες ακριβώς και αντιλήφθηκα ότι δεν ενδιαφερόμουν”.

Πρόσφατα είχε παραπονεθεί σε φίλους της ότι αισθανόταν μόνη της, σύμφωνα με τη Sun. “Ήθελε να αποκτήσει οικογένεια και να την αγαπούν” πρόσθεσε ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα. Ο λογαριασμός της στην πλατφόρμα OnlyFans απενεργοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!