Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της εντοπίστηκε γνωστή παρουσιάστρια της Αυστραλίας


Τρεις ολόκληρες ημέρες οι φίλοι της, την έπαιρναν τηλέφωνο και την αναζητούσαν στο διαμέρισμά της στο Σίδνεϊ, αλλά η Annalise Braakensiek δεν απαντούσε.

Το μοντέλο, ηθοποιός, σχεδιάστρια ρούχων και τηλεπερσόνα βρέθηκε νεκρή όταν την περασμένη Κυριακή η Αστυνομία κλήθηκε να σπεύσει στο σπίτι της, καθώς η ίδια δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ένα μεγάλο διάστημα.

 Τον Απρίλιο, χώρισε από τον σύζυγό της Danny Goldberg μετά από 16 χρόνια μαζί. Οι τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram ήταν άκρως αινιγματικές.

Σε κάποιες από αυτές έγραφε: «Όλα φαίνεται να είναι στριμμένα και ανάποδα αυτή τη στιγμή». Στην ίδια λεζάντα φωτογραφίας στις 14 Δεκεμβρίου, έγραψε: «Οι προκλήσεις της ζωής έγιναν βαθιές, σκοτεινές, δύσκολες, απαιτητικές και κατώτατα ταπεινώδεις τον τελευταίο καιρό».

Η 46χρονη Αυστραλή καλλονή τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα κατάθλιψης, ενώ η νεκροψία αναμένεται να δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου της.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Meow . . . @beccafitzgerald_photo @the_travelling_artist Hair: @yadgiahair Styled by @cmstylists #annalisejewellery #gata #handmade #turquoise #mydesigns #designer #bohostyle #jewelry #sale #australian hit link in bio for 25% off ALL my jewellery designs with the code “mylovelies “

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annalise Braakensiek (@annalisewithlove) στις4 Δεκ, 2018 στις 11:11 πμ PST



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!