Ναυάγιο στην Πύλο: «Ο αριθμός των νεκρών θα συνεχίσει να αυξάνεται» – Τι λέει στο enikos.gr o δήμαρχος Καλαμάτας


Στους 78 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νεκροί από το ναυάγιο αλιευτικού σκάφους 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου και όπως τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη  

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», τόνισε μιλώντας στο enikos.gr o Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος κι έπειτα επεσήμανε ότι «ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται και θα συνεχίσει να αυξάνεται και δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πόσοι ακριβώς ήταν».

«Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να βοηθήσουμε τους μέχρι στιγμής 104 διασωθέντες, οι οποίοι βρίσκονται στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου έχει στηθεί μηχανισμός για να εξυπηρετηθούν όλες τους οι ανάγκες», συμπλήρωσε τέλος ο κ. Βασιλόπουλος.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 24 άνδρες , 7 από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Tο αλιευτικό σκάφος είχε αποπλεύσει κατά τις πρώτες πληροφορίες των αρχών από το Τομπρούκ (Λιβύη) με προορισμό την Ιταλία. Οι ελληνικές αρχές ειδοποιήθηκαν από τις ιταλικές περί τις 2.30 τα ξημερώματα και τέθηκαν σε επιφυλακή τα νοσοκομεία Τρίπολης, της Καλαμάτας, της Κυπαρισσίας και της Σπάρτης.

 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!