Νατάσσα Μποφίλιου: Ποιον τραγουδιστή είχε χαρακτηρίσει κομπλεξικό; – Η εξομολόγηση on camera


Στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη Έλα και θα δεις φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Νατάσσα Μποφίλιου, σε ένα αφιέρωμα στον τραγουδιστή Σπύρο Γραμμένο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια που διατηρεί άψογες σχέσεις με τον συνάδελφό της προχώρησε σε μια εξομολόγηση on camera, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε πει τον Σπύρο Γραμμένο κομπλεξικό.

«Είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του Σπύρου, θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς. Είναι τρομερά οξυδερκής, έχει ένα χιούμορ απίστευτα συγκινητικό και είναι ουσιαστικός και επειδή έχει υπέροχη φωνή και χροιά, θεωρούσα ότι πάει χαμένη τέτοια χροιά. Έχει ένα δικό του τρόπο, πιο ρετρό να τραγουδάει που είναι επίσης σπάνιο και του είπα το προφανές, ότι γιατί αγόρι μου είσαι κομπλεξικός και δεν τραγουδάς; Ο Σπύρος είναι σταρ. Ο Σπύρος έχει εκτόπισμα πάνω στη σκηνή και αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να είναι καλός και στο μουσικό, γιατί τα περισσότερα τραγούδια του είναι σπουδαία τραγούδια. Έχει τουλάχιστον 5 τραγούδια που είναι από τα ωραιότερα που έχουν γραφτεί τα τελευταία 20 χρόνια με θέση και με τοποθέτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

https://www.tlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!