Η Νατάσα Ράγιου και ο επιχειρηματίας Αλέξης Μεντζελόπουλος έχουν αποκτήσει μαζί το μονάκριβο γιο τους Φάνη, ο οποίος είναι πλέον 17 ετών.

Ο νεαρός ζει στην Πάτρα και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του τόσο στο σχολείο όσο και στον αθλητισμό! Δεν είναι λίγες οι φορές που μας δείχνει στα social media όσα καταφέρνει στην ιστιοπλοΐα, καθώς είναι αθλητής του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου “Ιάσων”, στην κατηγορία της ιστιοπλοΐας laser radial και laser standard.

Ο νεαρός είναι ιδιαίτερα γοητευτικός καθώς έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο του γονείς, και αναμένεται να μας απασχολήσει στο μέλλον!

Η δημοσιογράφος έχει μεγάλη αδυναμία στο παιδί της, γεγονός που έχει επισημάνει παλιότερα και σε συνέντευξη. «Ήταν κάτι που θα το κουβαλάω μέσα μου είτε εκλεγώ, είτε όχι. Είτε ζήσω, είτε όχι. “Να σου πω κάτι μαμά; Εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, εσύ έτρεχες για κάποιους άλλους και το έχω αποδεχτεί. Αν είναι να κάνεις κάτι καλό για όλους αυτούς τους άλλους, να πας”. Αυτό μου είπε το παιδί μου. Και είναι πολύ μεγάλη νίκη γιατί ξέρω ότι του έχω λείψει σε τρυφερά χρόνια. Του έλειπα πολύ!».

Δείτε τις φωτογραφίες.

Μακράν ο συγκλονιστικότερος συνοδός…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Ragiou (@natasa_ragiou) στις

?One who smiles rather than rages is always stronger?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanis Mentzelopoulos♏ (@fanismentzelopoulos) στις