Νατάσα Θεοδωρίδου: Περήφανη για την κόρη της, που πήρε δεύτερο πτυχίο


Στο Λονδίνο ταξίδεψε η Νατάσα Θεοδωρίδου για να βρεθεί στην ορκομωσία της κόρης της, Χριστιάνα, στο δεύτερο πτυχίο της. Η μεγάλη κόρη της τραγουδίστριας, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2017 και έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο, στο “The City, University of London”.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να ορκιστεί ξανά και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Στην ανάρτησή της έγραψε: «Το αστέρι μου σήμερα πήρε το δεύτερο πτυχίο της από το The City, University of London και είναι η Δικηγορος μου κι εγώ η πιο περήφανη μαμά. Χριστιάνα, σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στη σκληρή σου προσπάθεια». 

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η μεγαλύτερη κόρη της τραγουδίστριας που έχει αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο, Τάκη Μπέτα, ενώ η Ανδριάννα Φουστάνου είναι η δεύτερη κόρη που απέκτησε από τον γάμο της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο.

View this post on Instagram

Το αστέρι μου σήμερα πήρε το δεύτερο πτυχίο της από το THE CITY LAW SCHOOL OF LONDON και είναι η Δικηγορος μου κι εγώ η πιο περήφανη μαμά @kristianaa.betta σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στη σκληρή σου προσπάθεια..?♥

A post shared by Natasa Theodoridou Official (@natasatheodoridou) on Jan 21, 2020 at 10:02am PST

The post Νατάσα Θεοδωρίδου: Περήφανη για την κόρη της, που πήρε δεύτερο πτυχίο appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!