Ναι την σκότωσα. Η δολοφονία της Κάρολαιν πρωταγωνιστεί στα διεθνή ΜΜΕ


Η είδηση της ομολογίας του 32χρονου δεν έμεινε εντός των Ελληνικών συνόρων. Βρετανικά και αμερικανικά μέσα κάνουν εκτενή αναφορά στις εξελίξεις μεταφέροντας τις λεπτομέρειες από την τραγική υπόθεση. Ειδικά τα μέσα από την μεγάλη Βρετανία αφιερώνουν μεγάλο κομμάτι την ύλης αλλά και των πρωτοσέλιδων τους στις σοκαριστικές αποκαλύψεις.
Ο τραγικός επίλογος της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ειδικά τα βρετανικά μέσα αφιερώνουν πολύ μεγάλο κομμάτι της ύλης αλλά και των πρωτοσέλιδών τους, στις εξελίξεις της υπόθεσης, καθώς η 20χρονη Καρολάιν είχε καταγωγή από την χώρα.

Με τίτλο “Ναι την σκότωσα” και βασικό θέμα την ομολογία του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν κυκλοφορεί σήμερα η Daily Mail.

Με βασικό χτύπημα την ομολογία του 32χρονου πιλότου κυκλοφορεί και η Daily Express η οποία αναφέρει πως ο σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε το στυγερό του έγκλημα μετά από 37 ημέρες.

Τις εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά νερά φιλοξενούν και μεγάλα αμερικανικά δίκτυα. Η ηλεκτρονική έκδοση του ABC News σε εκτενές ρεπορτάζ από την Αθήνα σημειώνει πως ο σύζυγος της Καρολάιν κρατείται από τις ελληνικές αρχές καθώς ομολόγησε την δολοφονία της.

Και η New York Post σε ανταπόκριση από την χώρα μας μεταφέρει την σοκαριστική είδηση υπογραμμίζοντας πως το αφήγημα του δολοφόνου συζύγου για ληστεία κατέρρευσε.

Την δραματική τροπή που πήρε η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά δημοσιοποιήσαν επίσης και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις του Independent και της Metro.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!